Totes i tots: lluitem pels nostres drets!

Concentració 3 de febrerCatorze anys després d’una regularització aconseguida a partir d’una important vaga de fam el 2001, en la qual es va comptar amb un gran suport solidari de moltíssims ciutadans i ciutadanes de Barcelona, els drets dels i les immigrants en l’estat espanyol continuen sent vulnerats per la Llei d’Estrangeria. Una Llei que segueix causant sofriments i mort com les 3 morts en el CIE de Zona Franca. Que segueix generant la desigualtat social i jurídica. Que discrimina als immigrants privant-los de drets ciutadans.

Una Llei d’Estrangeria que, unida a la política de retallades del PP, està empitjorant durament les condicions de vida dels i les immigrants: augmenta el nombre de sense papers perquè en exigir un contracte de treball fa impossible la concessió de permisos inicials, la renovació, la reagrupació familiar. Ja no són nouvinguts, sinó persones amb 5, 8 i fins a 13 anys d’estada i treball a qui es neguen els papers i, per tant, drets com el treball o l’habitatge. Aquesta mateixa política de retallades priva de la sanitat milers de persones perquè no tenen papers o perquè no tenen ingressos. Una gestió de la crisi que criminalitza els i les immigrants, els i les persones sense treball, els i les desnonades… augmentant la desigualtat social i fomentant el racisme.

Per tots aquests motius la solidaritat segueix sent indispensable: per tancar els CIE, per aconseguir els papers, per garantir la sanitat universal i gratuïta, per acabar amb el racisme i aconseguir la igualtat de drets.

Per tot això us convoquem per sortir de nou junts al carrer, tots, amb i sense papers, a lluitar junts per no pagar les conseqüències d’aquesta estafa anomenada crisi econòmica de la qual tots som víctimes.

Aquest dia 3 de febrer a les 6,30 de la tarda en la plaça de la Vila de Santa Coloma, concentració per reivindicar els drets de tots i totes davant les agressions que rebem, immigrants i autòctons, dels poderosos que es volen beneficiar d’aquesta situació econòmica.

¡PAPERS SENSE CONTRACTE! ¡ARRELAMENT SENSE EXAMEN!